Chaotic Dreams

Chaotic Dreams Official Forums
It is currently Sat Jul 11, 2020 6:02 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 2:18 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 08, 2006 2:16 pm
Posts: 3
yust downloaded the umod of the latest version, installed and tryed to run chaos but got this error

UT2004 Build UT2004_Build_[2005-11-23_16.22]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2078 MHz with 511MB RAM
Video: RADEON 9200 SERIES (6483)

Could not spawn a GUI Controller!

History: UGameEngine::Init <- InitEngine


any help is appreciated


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 5:59 pm 
Offline
the magical link fairy

Joined: Sun Jul 20, 2003 10:16 am
Posts: 2184
Do you have the ECE bonuspack installed?

the usual cause of that error is not having ECE installed/not deleting the chaosut2.ini,chaosut2user.ini files in /chaosut2/system after installing ECE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 6:18 pm 
Offline

Joined: Fri May 03, 2002 12:29 am
Posts: 9825
Location: Coral Springs, FL
And of course if you can post your chaosut2.log file (found in your ut2004\chaosut2\system dir) that will help as well!!!

_________________
Jb


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 9:10 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 08, 2006 2:16 pm
Posts: 3
silly me didnt have ECE >.> anyhow its running now thanks for youre time


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group