Chaotic Dreams

Chaotic Dreams Official Forums
It is currently Sun Jul 05, 2020 4:15 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: cant play
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 3:39 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 09, 2006 3:34 pm
Posts: 4
i got chaosUT2 installed and when im going to play eny game , on internet or botmatch its like if i was freezed.I can see the other players playing , but i cant move i cant do enything , i cant even get out i need to do the ctrl+alt+del to get out of game. does enyone know how to solve this :?: :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 5:30 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 09, 2006 3:34 pm
Posts: 4
hey guys dont mind spending time whit me just found that my keybinds were deleted (C:\UT2004\System\User)
still very strange


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 09, 2006 11:58 pm 
Offline

Joined: Fri May 03, 2002 12:29 am
Posts: 9825
Location: Coral Springs, FL
Yikes, sorry to hear about your key binds but all is well now correct?

_________________
Jb


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 6:55 am 
Offline
Inactive Chaos Team Member
User avatar

Joined: Mon Mar 10, 2003 11:06 pm
Posts: 2638
Location: The Dagobah System
I dont suppose you used the zip file, and then pulled the stuff out of the ChaosUT folder and put it in with the normal UT2004 files? If so, this is probably what is causing the problem.

In the zip there is a folder called System and a folder called ChaosUT2. Inside the ChaosUT2 folder there is a similar setup to the C:\UT2004\ folder. If you manually pulled the files out of those folders and put it into the corresponding UT2004 folders, including the system folder, it would most likely overwrite the defaults, causing weird behavior if it even loads.

If this is NOT what you did, then ignore me.

If this IS what you did, do the following:

To get normal UT2004 working again, if it isnt working, try re-applying the most recent patch. Then before starting the game delete (make a backup if you choose) the C:\UT2004\System\UT2004.ini and C:\UT2004\System\user.ini. Then start the game normally and make sure it works. If it doesnt, you might need to reinstall UT2004, as occasionally the installs just bug out for no reason and this might be one of them.

The reason for this is you are trying to get back to the defaults. You will have to set up your binds and settings again, but it will allow you to play. If the defaults arent working, most likely something got messed up in the other files and that generally means a reinstall.

Assuming the above works, these are the next steps:

First backup the ut2004.ini and user.ini files that are in your C:\UT2004\System directory once you have set stuff up the way you like it. This will allow you to quickly get back to where you want to be if something goes wrong in the future (for chaos or any other mod/patch/etc). To quickly get back to these settings, simply paste a copy of the two backup files in the C:\UT2004\System folder and it will revert back to them.

Next, re-download chaos to make sure you have a full install and reinstall (ask the other chaos people for links, mine are old). If you get the zip version, right click the file, go to extract files, point it at C:\UT2004\ and hit ok. dont try to manually extract the files.

_________________
I make Darth Vader look like a teenage punk with a lightsaber.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 12:50 am 
Offline

Joined: Wed Aug 09, 2006 3:34 pm
Posts: 4
no , i put the chaosUT2 file in C:\UT2004\ChaosUT2.
and sometimes my keybind ESC dissapears lol and when that happen i just go in game then INPUT and then controls and then i press reset button and all gets to normal again


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 6:20 pm 
Offline

Joined: Fri May 03, 2002 12:29 am
Posts: 9825
Location: Coral Springs, FL
So do you have a folder called: ut2004\chaosUT2\chaosUT2 ????

I am sorry to ask this as the files when unzip have the proper dir structure already set up so they get unzip into the UT2004 dir..

_________________
Jb


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 16, 2006 10:33 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 09, 2006 3:34 pm
Posts: 4
no its C:\UT2004\ChaosUT2\ not C:\UT2004\ChaosUT2\ChaosUT2


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 12:45 pm 
Offline

Joined: Fri May 03, 2002 12:29 am
Posts: 9825
Location: Coral Springs, FL
Ahhh ok good then :)

So is it still working ok for you then?

_________________
Jb


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group