Chaotic Dreams
https://forums.chaoticdreams.org/

Map question and map problem,,,
https://forums.chaoticdreams.org/viewtopic.php?f=9&t=6014
Page 1 of 1

Author:  amongoeth [ Sat Aug 25, 2007 2:54 pm ]
Post subject:  Map question and map problem,,,

I took a custom ut2004 map and put it in the map folder of ut2003,it shows up in the map list but when it tries to load it says "cannot launch url',,,,cannot find package for file X_CP_EVIL3"

Where can i get this file to add it to ut2003?

When i try to open that map in the ut2003 editor,it gives me this error message:
Build UT2003_Build_[2003-04-07_17.42]

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1995 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (9371)

Bad expr token 47

History: SerializeExpr <- (47) <- UStruct::Serialize <- (State myLevel.MyBotCandy.Sleeping) <- UState::Serialize <- LoadObject <- (State myLevel.MyBotCandy.Sleeping 2748387==2748387/4629945 2748335 74) <- ULinkerLoad::Preload <- LinkProperties <- UStruct::Link <- UState::Link <- UClass::Link <- UStruct::Serialize <- (Class myLevel.MyBotCandy) <- UState::Serialize <- UClass::Serialize <- (Class myLevel.MyBotCandy) <- LoadObject <- (Class myLevel.MyBotCandy 2748387==2748387/4629945 620134 152) <- ULinkerLoad::Preload <- ULinkerLoad::CreateExport <- (MyBotCandy0 2748387) <- ULinkerLoad::LoadAllObjects <- (LinkerLoad Package.LinkerLoad108) <- UObject::LoadPackage <- UEditorEngine::Exec_Map <- UEditorEngine::Exec <- (MAP LOAD


Is there any way to get this map to work?

thanks

Author:  jb [ Sat Aug 25, 2007 4:10 pm ]
Post subject: 

X_CP_EVIL3 is a texture file used in UT2k4 and probably not in UT2k3. If you take maps back to UT2k3 that were made in UT2k4 then you will probably hit more of these types of errors :(

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/